Letem Metasvětem o havlíčkobrodské odložence.

Letošní sezóna je poměrně bohatá na odložené soutěže. I kluci havlíčkobrodští museli odkládat, takže se Havlíčkobrodská F3L letěla nakonec v neděli 22.5.2022. Byl jsem přihlášen, ale nakonec jsem dorazit nemohl a musel jsem se odhlásit. Takže pro vás mám jen výstižný komentář pořadatele Karla Svobody ze socsítě.

Dnes odložená RES jaro H.B. Počasí super. Vítr do 5 metrů. Kapku boj se Sorgem, ale nakonec dobrý. Radost mám z Mirae . Do finále z prvního místa. Nakonec 4. a 6. pro Mirai. Vládl RESÍK. Dnes jsem opět přesvědčil , že ideál je 30 lidí, jinak je to dlouhé a mají toho všichni plné zuby. A příště kdo nebude přihlášený přes Stoupák do danného termínu, tak neberu. Přidělává to spoustu práce a času před závodem. Oni lidi se nedokážou ani odhlásit natož napsat SMS „sorry nepřijedu“. V dnešní době nechápu.

Můj obdiv má Milan Benda – výkonnost mu prudce stoupá. Junioři se tradičně poprali Martin Vencel s Jendou Kulichem. Ale vklínil se tam Ondra Chytil a podle fotky s novým strojem. Každopádně gratuluji všem na stupních vítězů a o to víc mne mrzí, že jsem se musel odhlásit a místo zábavy pracovat na kapitalistu…A samozřejmě gratuluji Karlovi, že se nedal přemoci SORGem😁 a zmáknul organizaci bez problémů. 👍

Výsledkové listiny

Fotogalerie Jendy Kulicha