Holýšovský memoriál ve Staňkově

Sobota, budík na 5:00. Probuzení v 5:20. Proč!? Probíhají přípravy. Výjezd v 6:30. Cíl Staňkov. Markrabství Chodské. V 8:25 dosaženo cíle. Teprv staví stan. Registrace soutěžících. Školím časoměřiče. Nástup po půl. Od 10:00 létáme. Někdo nepřijel. Kdosi se neodhlásil. Létáme po 6 5 kol. Možná jsme mohli i 6. Nedaří se mi. Přistání zoufalé. Časy taky. Přijel jsem vyhrát 🙂 . Zapomeň. Na to nemáš. Hezké počasí. Video netočím. Blejsknu pár fotek. Veronika fotí. Bude kvalitní dokumentace. Potřebuji být mezi 5. a 6. odpo v Kralupech. Sraz z gymplu. Kolem 13:00 odlétáno. Oběd. Bejččí guláš. Výborný! Zase nemaj dost chleba! Soutěžící si nepřivezli! Kruci! Příště beru svůj.

Pohoda, zalétávání. Ale nevyhlášeny výsledky! Chceme „táhnout domů“. Já navíc na sraz. Nekázeň napravena. 14:00 vyhlášení vítězů. Zase Karel Gott RESu senior. Zase Karel Gott syn junior. Celkově ale syn před otcem. Gratulace!

Pokračuje se poletováním. Po 3. balí stany. Odpojují notebook. Všechno odvážejí do klubovny. Uklizeno. Stisky rukou, letmé polibky 😉 . Hezký den. Jedu v něm pokračovat. Cíl Kralupy.
Shrnuto – dávám pauzu. Mám příliš najeto. Za svoje. Pojišťovna chce příplatek za km. Ode mne. Budu jezdit míň. Budu jezdit blíž.

Výsledková listina

Foto od Bačinů